Mikulásgyár a Hungaroringen!

2017. december 22. 08:01 - Renata Kosaras

Tartós élelmiszereket, tisztító- és tisztálkodási szereket, valamint jó állapotú ruhákat, könyveket és játékokat gyűjt a Hungaroring, kaptuk a sajtóhírt a szervezőktől.

mikulas_gyar0.jpg

Idén hazánk Formula 1-es versenypályája is csatlakozott a már nemzetközi szinten is ismert és elismert Mikulásgyárhoz. Az adakozni vágyók ráadásul nem csak leadhatták ajándékaikat a mogyoródi versenypályán, hanem december 10-én a gyermekek birtokba is vehették a Hungaroringet a Mikulásgyár Grand Prix keretein belül!

A Mikulásgyár Grand Prix egy olyan új, egyedülálló kezdeményezés, amely közelebb hozza a gyerekeket hazánk legnagyobb sportlétesítményéhez, az eseményen egy kicsit mindenkinek alkalma volt bepillantani a kulisszák mögé. A résztvevők birtokba vehették a Hungaroring célegyenesét, boxait, sőt, még a pálya erdejében is kalandozhattak.

„Nem csupán karácsony közeledtével, hanem egész évben fontos a Hungaroring számára a társadalmi szerepvállalás, az ünnepek pedig egy plusz jó alkalmat biztosítanak arra, hogy a világversenyek után egy olyan eseményt szervezzünk, amelynek főszereplői a gyermekek – nyilatkozta Gazsi Júlia, a Hungaroring Sport Zrt. vezérigazgató-helyettese.

A Mikulásgyár szervezői elsősorban tartós élelmiszereket, tisztító- és tisztálkodási szereket, valamint jó állapotú ruhákat, könyveket és játékokat várnak. Zsolnai Endre, a Mikulásgyár főszervezője kiemelte: „Eddig minden évben rekordmennyiségű adomány gyűlt össze. Tavaly 137 ezer kilogrammnyi ajándék érkezett a gyárba.”

Kiemelték, hogy a Hungaroring mindig is arról volt híres, hogy aki odament az a rekordokat hajszolta. A 13. alkalommal megrendezendő jótékonysági gyűjtés a Hungaroring kollégáinak segítségével túlszárnyalhatja a tavalyi teljesítményt. Ebben még az is segíthet, hogy a Hungaroring kezdeményezéséhez csatlakozott a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, amely az állami vállalatokat is bevonja, így a gyűjtésre szánt három hét alatt várhatóan onnan is nagyobb mennyiségű ajándék érkezik.

Az adományokat december 22-ig lehet még a Hungaroringen leadni. A gyűjtőpont 9.00 és 17.00 óra között tart nyitva.

Forrás: Hungaroring

 

komment
süti beállítások módosítása