Herczig Norbi a Rallye Európa-bajnokságban

2018. január 31. 09:04 - Renata Kosaras

A nagy bejelentések időszaka jön, forr a levegő minden csapatnál. Herczig Norbi csapata a Mol Racing Team is sajtótájékoztatót tartott, merre folytatják közösen a 2018-as szezont!

27368808_1786290494727922_5298480203949385364_o.jpg

Irány a Rallye Európa-bajnokság!

A csapat sport - pályafutásuk nagy álmát valósítja meg az idén és így egy mérföldkőhöz is érkeztek. Az újjá alakult MOL Racing Team versenyzői Herczig Norbert négyszeres abszolút magyar ralibajnok és navigátora, Ferencz Ramón az idei szezonban az európai rally bajnokságban bizonyíthatja tehetségét. A magyar bajnok a MOL Racing Team színeiben áll rajthoz az ERC futamain, autójában természetesen a vállalat versenyüzemanyagával.

A MOL és Herczig Norbert együttműködése több évre nyúlik vissza. A versenyző 2016 óta használja a MOL saját fejlesztésű MOL Racing Fuel RST (Rally Standard) névre keresztelt versenyüzemanyagát, és már abban az évben abszolút magyar bajnoki címet ünnepelhetett. A tavalyi szezon kezdete előtt a MOL és a versenyző megerősítették együttműködésüket, a vállalat a magyar bajnok támogatójává lépett elő, és Herczig Norbert a 2017-es szezont is a tabella élén zárta.

A felek most új szintre emelték együttműködésüket: a MOL támogatásával Herczig Norbert a MOL Racing Team keretei között a rali Európa-bajnokságban (ERC) méri össze képességeit a kontinens legjobb versenyzőivel. 

"Évek óta tudatosan készülünk arra, hogy a nemzetközi mezőnyben is megmutathassuk mire vagyunk képesek, azonban erre eddig megfelelő háttér nélkül nem volt lehetőségünk. Büszke vagyok arra, hogy az ország egyik legnagyobb vállalata és a többi partnerünk is úgy döntött, hogy támogat a céljaink megvalósításában. Biztosíthatok mindenkit arról, hogy mindent megteszünk azért, hogy a legjobb eredménnyel zárjuk a versenysorozatot" – nyilatkozta Herczig Norbert, négyszeres abszolút magyar bajnok.

hn.jpg

A négyszeres bajnok.

Forrás: Mol Racing Team FB oldal és hivatalos sajtóanyagok és fotó

Lead fotó: Mol Racing Team FB oldal - Béres Gábor

KR- RPM

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása