BEMUTATKOZÁS

2016. július 14. 10:09 - Renata Kosaras

RPM Autó Motor On-line Magazin
Magas fordulatszámon pörgünk!
Az MNASZ szakmai média partnere.


2015-ben kéthetente a Sportklub TV csatornán jelentkezett 23 percben, ahol mértékadóan komoly, hiteles, mindemellett extrém sportmagazinként volt jelen. A témák feldolgozásának mikéntjét illetően könnyedén fogyasztható, pergő ritmusú sorozat lett létrehozva, melynek célja versenyek és versenyzők bemutatása a motocross, gyorsasági motor, rallycross, kamion és pályaautó versenyekről, futamokról. A műsorban Kosaras Renáta kérdezett - Színes, Impulzív, Nyughatatlan képzőművész és kommunikációs szakember, aki már régóta magas fordulatszámon pörög és imádja a motorsportot. Aktív résztvevője a Magyar motorsport életnek. 2016-ban tagja volt az MNASZ Média bizottságának. – és „beköltözött” pár napra a versenyzőhöz. Pörgős, érdeklődő a női műsorvezető kíváncsiságával hozta a versenyző emberi oldalának bemutatását. Közben, pedig a néző megismerte a versenyzés hátterét a felkészülést, és magát a verseny izgalmat. A műsorok visszanézhetőek a www.youtube.com/rpmmagazin oldalon.

2016-tól tovább pörgött az rpm, interjúkkal, cikkekkel, hírekkel az autó - motorsport világából. Most már on-line követhető minden és mindenki a benzingőz világából. Egy - egy interjúban kérdezzük a versenyzőket, az autó - motorsport meghatározó személyiségeit, amelyekből egy hosszabb terjedelmű cikk születik, képi anyagokkal illusztrálva, - az interjú hangulatáról a helyszínről - versenyek, edzés, műhely... Beszámolunk Magyarországon szervezett versenyekről, az aktuális magyar vonatkozásokról és a külföldi futamokról a hazánk fiaival. Minden, ami földön, két keréken, négy keréken és a főszerkesztő kíváncsiságának megfelelően vízen és levegőben magas fordulatszámon pörög.

Főszerkesztő és lapalapító: Kosaras Renáta kommunikációs szakember, az MPRSZ - a Magyar PR Szövetség - tagja - az eredeti TV műsor műsorvezetője

rpm_rena1.JPG

rpm_rena2.JPG

Kosaras Renáta RPM Magazin

szalaynetesfoto1.jpg

OPEL DAKAR TEAM Szalay Balázs és Bunkóczi László - Kosaras Renáta RPM magazin

13.jpg

Oláh Gyárfás MNASZ elnök - Kosaras Renáta RPM magazin - Besenyei Péter világbajnok műrepülő pilóta

 

RPM Auto - Motor On-line Magazin

Főszerkesztő, lapalapító: Kosaras Renáta, kommunikációs szakember, az MPRSZ - a Magyar PR Szövetség - tagja

Művészeti vezető: Szilágyi Zsolt, art - designer

Újságíró: Tóth Zsolt , szakmai tanácsadó, újságíró, rallye versenyző

Fotóanyagok: Pataky Péter - www.206wrc.hu

Médiaajánlat és együttműködési lehetőségeinkről kérjen tájékoztatást az  info@rpmmagazin.com e-mail címen.

FELÜLETEINK:

www.rpmmagazin.blog.hu
www.rpmmagazin.com
www.youtube.com/rpmmagazin
www.facebook.com/rpmmagazin
www.twitter.com/rpmmagazin
www.instagram.com/rpmmagazin

 Sajtóanyagokat és sporthíreket az info@rpmmagazin.com e-mail címre várjuk.

 

komment
Címkék: bemutatkozás
süti beállítások módosítása