Sebetyén Petinek Aragonban közel volt a pontszerzés

2017. április 02. 22:57 - Renata Kosaras

Az SSP Hungary by Pedercini Racing csapata Aragonban kezdte meg a szezont, Sebestyén Péter versenyzőjükkel.

Az SSP Hungary by Pedercini Racing magyar versenyzője Sebestyén Péter idén a SUPERBIKE világbajnokság európai futamain a Supersport kategóriában indul.

img_4237_1.JPG

A leghidegebb és legszelesebb napra ébredt a Supersport és Superbike mezőnye ma az aragoni pályán. Sebetyén Peti a reggeli 15 perces warm up-on kipróbálta azokat a változtatásokat, amiket kért tegnap a szerelőitől, így egy sokkal jobban kezelhető motorja lett. A 11:30-kor kezdődő 16 körös versenyt a 29. helyről kezdte. Jól sikerült a rajt után viszonylag gyorsan már a legjobb 20-ban volt. Csak egyetlen hely választotta el a pontszerzéstől, de végül a 19.helyen intette le a kockás zászló.

A csapat és versenyzőjük nagyon sok hasznos tapasztalattal gazdagodott, Peti is egyre jobban összeszokik motorjával.

A csapat manager Várnai Andrea hozzátette, " Összeségében elégedett vagyok, kivétel nélkül mindenki odatette magát ezen a hétvégén. Sok munka vár még ránk, de látva Peti elszántságát, azt milyen gyorsan tanul és látva, hogy szerelői szívüket - lelkület beleteszik edzésről edzésre fejlődünk. A csapaton belül remek a hangulat és mindenki szeme előtt egy közös cél lebeg: sikeresnek lenni együtt. Büszke vagyok arra, hogy ilyen csapatunk van. A következő verseny a motorsport szentélyének tartott assen-i pályán lesz április utolsó hétvégéjén."

Sebestyén Péter interjú a futam után:

sebestyen_peti.jpg

komment
süti beállítások módosítása