MAGYAR CSAPAT, NŐI CSAPATFŐNÖKKEL A SUPERBIKE SUPERSPORT Európai futamain

2017. március 28. 20:33 - Renata Kosaras

Az SSP TEAM Hungary by Pedercini Racing magyar versenyzője Sebestyén Péter idén a SUPERBIKE világbajnokság európai futamain a Supersport kategóriában indul. Az új csapatnak két tapasztalt szerelő mérnöke lett, az olasz Nicola da Canal és a magyar Tompa Tamás, akikkel a múlt heti teszteken, már az aragoni pályán edzettek. Onnan érkezett a csapat a kiállításra, és már úton is vannak vissza, hogy a most hétvégén bizonyítsanak.

sspteam_spilerteam.jpg

Várnai Andrea a Magyarország és Európa egyetlen női csapatfőnöke, még Stefano Favaro mellett kezdte és ott volt Talmácsi Gábor világbajnoki címének megszerzésénél is, egy nő, aki mindet tud a csapatok működéséről és a legjobbak mellett tanult.

Elmondta, hogy - "Ebben a férfias sportágban, szinte minden csapatban van egy nő, aki összefogja a csapatot. Itt olyanok vagyunk, mint egy nagy család kell egy vezető, aki megszervezi és átlátja a csapat életét. Nekem volt szerencsém, évekig egy sikeres team-ben dolgozni, és láttam, hogy milyen háttér munkával, kitartással, szervezéssel lehet világbajnokot adni az országnak. Nem titkolt cél, hogy Pétert is sikerre vigyük, lépésről lépésre, most az európai futamokon kell helytállni. A csapaton belül mindenkinek meg van a saját feladata és felelősége, az én célom, hogy ezt sikeresen összefogjam és sikerre vigyem.

img_4779.jpg

 Fotocredit: Sport&Events Management - Faster Promtion

komment
süti beállítások módosítása