Nem lesz esti szakasz, viszont a Hungaroring egyes belső területeire is bemehetnek a nézők

2017. december 28. 08:39 - Renata Kosaras

Az újdonságok versenye lesz az idei Szilveszter Rallye. Az idén visszatérő Kiss Ferenc először indul az óévbúcsúztató versenyen, ahol többek között a két kétszeres bajnokokkal, Kazár Miklóssal és Vincze Ferenccel kell megküzdenie.

2017-szilveszter-rallye-elo_zetes-tudnivalo_k1.jpg

Úgy tűnik, számos érdekesség és nagy csata várható az idei, 19. alkalommal megrendezendő Szilveszter Rallye‐n. A december 27‐29 közötti év búcsúztató versenyen ugyanis pályafutása során először áll rajthoz a sportág legendája, az idén visszatérő Kiss Ferenc – állandó partnerével, Patkó Gergellyel –, illetve az elmúlt évek két győztese, a címvédő Vincze Ferenc – Bazsó Attilával a jobb egyben – és a váltott navigátorokkal induló Kazár Miklós. Ha utóbbi két pilóta közül kerül ki a győztes ismét, akkor a Szilveszter Rallye történetében először avatnak majd háromszoros bajnokot.

Nagyon sokan vártak már arra a pillanatra, hogy idén is elkezdődjék a Szilveszter Rallye. A 19. alkalommal megrendezendő évbúcsúztatóra a hagyományoknak megfelelően a Hungaroringen kerül sor.

Az újdonságok versenye lesz az idei Szilveszter Rallye

Aki kilátogat a 19. alkalommal megrendezendő Szilveszter Rallye-ra nem fog unatkozni. Szerdán szakmai nappal nyitottak, de csütörtöktől felzúgnak a motorok. A Hungaroringen megrendezendő évbúcsúztatón számos újítás várja a nézőket, így a már említett szerdai napon volt a szakmai nap – pályabejárás és hivatalos teszt – nézők számára izgalmas programok csütörtökön nem este, hanem délelőtt tízkor kezdődnek. Amikor rajtol az első kör gyors.
Nem lesz esti szakasz, ugyanakkor a versenyre kilátogatók ezúttal a Hungaroring egyes belső területeire is bemehetnek a kialakított nézői zónákba, illetve a főverseny mellett megrendezésre kerül a Sprint Kupa is.

Csütörtöki RAJT IDŐK és indulók!

 

Forrás: Szilveszter Rallye Fotó: Molnár Ádám

komment
süti beállítások módosítása