GP Studio Live” - az év utolsó MotoGP futamközvetítése izgalmakkal teli stúdióműsort hozott

2017. november 13. 16:44 - Renata Kosaras

Egyedülálló tartalommal és koncepcióval kezdte az őszt a SPÍLER TV ​a motorsport területén, a SPÍLER TV MOTORSPORTHD PROJEKT a MotoGP közvetítések mellett STÚDIÓ tartalommal élőben jelentkezett futamról futamra.

A rajongók ennek keretében követték végig az idei év MotoGP futamait Talmácsi Gábor szakkommentátor és Mezei Dániel kommentátor közvetítésével. A csatorna „GP STUDIO LIVE” stúdióműsorral színesítette a futamhétvégéket, ahol Balogh Tamás műsorvezető - riporter hozta közelebb a nézőkhöz a versenyzőket és a sorozat érdekességeit vendégeivel.

spiler_studio_valencia_montage.jpg

A november 12-ei hétvégén Valenciában rendezték meg a világbajnokság utolsó futamát, ahol Marc Márquez lett a 2017-es év MotoGP világbajnoka, a helyszínről élőben jelentkezett a kommentátori fülkéből Talmácsi Gábor és Mezei Dániel. Talma egykori menedzsere Stefano Favaro is kilátogatott a legendás pályára és az idei díjkiosztón, csakúgy mint tíz évvel ezelőtt együtt vett részt a MotoGP 125cc kategória világbajnokával, de most a SpílerTV MotorsportHD stábjával közösen. Kovács Niki motorsport újságíró, pedig most is hozta a műsorba az exkluzív interjúkat.
Itthon, a stúdióban hol lélegzett visszafojtva, hol szinte “eufórikus” hangulatban telt a műsor, Kis Viktória motorversenyzővel és Szabó Róberttel az Autó-Motor főszerkesztőjével.

Balogh Tamás műsorvezető ‘GP STUDIO LIVE’ műsorral újra a képernyőre került, amit az elmúlt félévben nagyon élvezett. “Nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen nagyszerű csapat tagja lehetek. Be kell valljam élvezem is a képernyős munkát, még a hajnali élő műsorok sem zavartak.” - mondta a motor rajongó műsorvezető. Aki szerint az idei szezonban olyan futamokat láthattak a nézők, hogy még az is könnyen rajongóvá vált, aki eddig nem követte rendszeresen a MotoGP-t. “A versenyzők között is rengeteg olyan egyéniség van, aki stílusával kilóg a mezőnyből, és egy-egy bátrabb megmozdulásával teljesen átírja a logikusnak tűnő forgatókönyvet. Itt a stúdióban teljesen beleéltük magunk minden másodpercbe, főleg ezen az utolsó versenyen. De mindezek mellett a közvetítések hátterében óriási munka folyik egy rendkívül profi csapatnak köszönhető, hogy a nézők futamról-futamra követhessék kedvenc versenyzőjüket. “ - tette hozzá Balogh.

A MotoGP idén véget ért, de a benzingőz rajongás megmarad, figyeld a SpílerTV facebook oldalát - www.facebook.com/spilertv - hamarosan jönnek az új hírek!

Fotocredit: Faster Promotion Kommunikációs Ügynökség: Faster Promotion

komment
süti beállítások módosítása